OTP ATM automata - Hauni

Cím: 7632 Pécs Móra Ferenc u. 72  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Vásárlási limit beállítása - A bankkártyához érdemes vásárlási limitet beállítani a biztonságosabb kártyahasználat érdekében. Ha fizetési szokásainknak megfelelően állítjuk be a betéti kártya napi vásárlási és készpénzfelvételi limitjeit, továbbra is kényelmesen, de még biztonságosabban használható kártya.
Főtáv számlafizetés
PIN kód csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
DIGI számlafizetés - Az automatán a SZÁMLA BEFIZETÉS, majd a DIGI menüpontot kiválasztása után meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, majd ezután a a fizetendő összeget kell megadni. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít.
Elérhető pénznemek: Forint
TESCO Mobile feltöltés
Yettel feltöltés - Az OTP ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltölthetjük Yettel egyenlegünket bankkártyánk segítségével. Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyája használható. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítenek az aktuális egyenlegeről.
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000
Garancia Utazási Biztosítás kötése - Utazási biztosítással nyugodtabban indulhatunk útra, mert ha bajba kerülünk külföldön, akkor nemcsak anyagi támogatásra, de a nap 24 órájában hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthatunk.
Egyenleglekérdezés - Az automatánál az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni, és ki tudjuk nyomtatni. Az ATM-es egyenleglekérdezésnek csekély díja is van, amit az OTP kondíciós listája tartalmaz.
Neophone feltöltés
Prepaidkártya feltöltés - A prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, amit bankszámla nélkül is lehet igényelni. A kártya a feltöltött összeg erejéig használható vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre.
Blue Mobile feltöltés
Vodafone feltöltés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki az egyenleg feltöltés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Vodafone számlafizetés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki a Számlabefizetés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Az ATM hozzáférhető: 0-24

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem