OTP ATM automata - ABC Coop Üzlet

Cím: 4300 Nyírbátor Kossuth u. 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Prepaidkártya feltöltés - A prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, amit bankszámla nélkül is lehet igényelni. A kártya a feltöltött összeg erejéig használható vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre.
Telekom feltöltés - Helyezzük a bankkártyát az automatába, majd PIN-kód megadása után válasszuk a Telefonegyenleg feltöltés alatt található Telekom (egyes készülékeken: T-Mobile), majd azon belül az univerzális egyenleg menüpontot. Válasszuk ki a feltölteni kívánt címletet és azt a telefonszámot, amelynek egyenlegét fel szeretnénk tölteni. A bankkártya– és a Domino adatok ellenőrzése után az univerzális egyenleg feltöltése azonnal megtörténik. Hibás adatok megadása esetén tetszés szerint félbehagyható a műveletet vagy újra megadható a kért szám és összeg. Az univerzális egyenleg feltöltésről SMS-ben értesítést kapunk a feltöltött számra
Az ATM hozzáférhető: 0-24
DIGI számlafizetés - Az automatán a SZÁMLA BEFIZETÉS, majd a DIGI menüpontot kiválasztása után meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, majd ezután a a fizetendő összeget kell megadni. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít.
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés
Vásárlási limit beállítása - A bankkártyához érdemes vásárlási limitet beállítani a biztonságosabb kártyahasználat érdekében. Ha fizetési szokásainknak megfelelően állítjuk be a betéti kártya napi vásárlási és készpénzfelvételi limitjeit, továbbra is kényelmesen, de még biztonságosabban használható kártya.
Díjbeszedő számlafizetés - Biztonságos, a nap 24 órájában és hétvégén is elérhető befizetési lehetőség, bármely bank által kibocsátott bankkártyával végrehajtható, nem kell a bankfiókban sorban állni és várakozni, mindössze néhány percet vesz igénybe, a legtöbb bank esetében nem jár költséggel, mert vásárlási tranzakciónak minősül. A befizetés lépései: a bankkártya PIN kódjának megadása, SZÁMLA BEFIZETÉS menüpont, DÍJBESZEDŐ menüpont kiválasztása, fizetőazonosító (terhelési összesítő jobb oldalán, a címzés alatt feltüntetett 9 számjegyű, 5-ös számmal kezdődő azonosító) megadása, a fizetendő összeg megadása.
Neophone feltöltés
Vodafone számlafizetés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki a Számlabefizetés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Blue Mobile feltöltés
Vodafone feltöltés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki az egyenleg feltöltés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
TESCO Mobile feltöltés
Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 10 000, 20 000
Yettel feltöltés - Az OTP ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltölthetjük Yettel egyenlegünket bankkártyánk segítségével. Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyája használható. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítenek az aktuális egyenlegeről.
Főtáv számlafizetés
PIN kód csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Yettel számlafizetés - Yettel-számlát bármely napszakban be lehet fizetni bankautomatán keresztül is, egyszerűen és gyorsan a Yettel-számlabefizetés menüpont kiválasztásával. A befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Yettel rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számlán a fizetni kívánt összeget. Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Yettel nem számít fel díjat.
Egyenleglekérdezés - Az automatánál az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni, és ki tudjuk nyomtatni. Az ATM-es egyenleglekérdezésnek csekély díja is van, amit az OTP kondíciós listája tartalmaz.
Szerencsejáték - A fogadáskötést a PIN kód megadása után a LOTTÓ menüponton keresztül a játék kiválasztásával lehet kezdeményezni. Az ATM-en keresztül csak „gyorstipp” játékot lehet játszani, melynek során a rendszer véletlenszerűen generál számokat.
TIGÁZ számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése - Utazási biztosítással nyugodtabban indulhatunk útra, mert ha bajba kerülünk külföldön, akkor nemcsak anyagi támogatásra, de a nap 24 órájában hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthatunk.

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem