OTP ATM automata - Lidl

Cím: 5310 Kisújszállás Deák Ferenc u. 10.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Főtáv számlafizetés - szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni
Blue Mobile feltöltés. A Blue Mobile egy magyarországi virtuális mobilszolgáltató, amelyet a Lidl áruházlánc forgalmaz.
Szerencsejáték - ennyi most a nyeremény az ötöslottón és a hatoslottón
Neophone feltöltés
PIN kód csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Telenor feltöltés - ATM automatán keresztül gyorsan és sorban állás nélkül fel lehet tölteni az egyenleget A fizetést követően SMS-ben értesítenek aktuális egyenlegről.
Telekom feltöltés - A PIN-kód megadása után a Telefonegyenleg feltöltés alatt található Telekom (egyes készülékeken: T-Mobile), majd azon belül az univerzális egyenleg menüpontot kell választani. Ezután meg kell adni a feltölteni kívánt címletet és azt a telefonszámot, amelynek egyenlegét fel akarja az ügyfél tölteni. Az adatok ellenőrzése után az univerzális egyenleg feltöltése azonnal megtörténik. Hibás adatok megadása esetén a művelet félbehagyható vagy meg lehet adni a kért számot és összeget újra. Az univerzális egyenleg feltöltésről SMS-ben értesítést küldenek a feltöltött számra.
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Vodafone számlafizetés - A „számlabefizetés” menüpont kiválasztása után, meg kell adni az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer, majd a befizetendő összeget. Sikeres tranzakció esetén SMS-ben is jön visszaigazolás. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Telenor számlafizetés - A Telenor-számlát bármely napszakban be lehet fizetni bankautomatán keresztül is. Ehhez az ATM-en a Telenor-számlabefizetés menüpontot kell kiválasztani, majd beírni a befizetendő összeget. A befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Telenor rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számlán a fizetni kívánt összeget. Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Telenor nem számít fel díjat.
TIGÁZ számlafizetés. A TIGÁZ Magyarország legnagyobb vezetékes földgázelosztója, amely több mint egymillió fölgázfelhasználót szolgálva ki, Magyarország 7 megyéjében üzemelteti földgázelosztó rendszerét.
Vodafone feltöltés - A Vodafone feltöltés kiválasztása után a PIN kódot és a telefonszámot kell megadni, amelyet fel akarunk tölteni. A sikeres tranzakcióról a Vodafone SMS-ben küld értesítést.
Prepaid kártya feltöltés - A prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, ami bankszámla nélkül is igényelhető. A kártya a feltöltött összeg erejéig használható vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre.
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Díjbeszedő számlafizetés - A Díjbeszedő számláit az OTP Bank ATM automatáin keresztül is ki lehet fizetni (fizetőazonosító megadása szükséges a tranzakció végrehajtásához).
Vásárlási limit beállítása. A bankkártyához érdemes vásárlási limitet beállítani a biztonságosabb kártyahasználat érdekében.
DIGI számlabefizetés - A befizetéshez meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, és a fizetendő összeget. A tranzakció nem jut el online a DIGI-hez, a befizetés végső könyvelése az OTP Bank elszámolása alapján történik.
Egyenleglekérdezés - Az egyenleg lekérdezésnek általában díja van, melynek összegét a vonatkozó hirdetményben lehet megnézni.Pénznem: Forint Címletek: 1 000, 2 000, 10 000 Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. Az OTP telefonos ügyfélszolgálata a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon érhető el, ahol lehetőség van automata ügyintézésre (bankkártya letiltás, egyenleg lekérdezés, Telekód megváltoztatás, bankkártya-rendelkezések, befektetések, hitelinformáció, stb.), illetve személyes ügyintézés igénybevételére is.

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem