OTP bank fiók

Cím: 1073 Budapest Erzsébet krt 41.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Devizaszámla kezelés, -bankkártyák, -megtakarítások
Ingyenes WiFi szolgáltatás elérhető
Mozgáskorlátozottak számára ajánlott
Lakáshitelek
Látássérültek számára ajánlott, vakvezető sáv is rendelkezésre áll
Szabad felhasználású jelzáloghitel
Akadálymentes bankfiók
Forint számlavezetés - fiataloknak és pályakezdőknek (ideális választás első bankszámlának 35 éves korig), rendszeres jövedelemmel rendelkezőknek mindennapi pénzügyek intézéséhez online és bankfiókban, prémium ügyfeleknek elsőbbségi kiszolgálás magas havi jövedelemmel vagy megtakarítással rendelkezőknek, speciális számlacsomagok
Bankszámlák - fiataloknak és pályakezdőknek első bankszámla, rendszeres jövedelemmel rendelkezőknek mindennapi pénzügyek intézéséhez online és bankfiókban, prémium ügyfeleknek elsőbbségi kiszolgálás, speciális számlacsomagok
Gyermekbarát bankfiók
Fogyasztási hitelek (személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, lombard hitel)
Nyugdíjelőtakarékossági számla - A számlán elhelyezett megtakarításokhoz előtakarékossági támogatási jogosultság is jár. A számlára átutalt vagy befizetett összeg és az állami adóhatóság által átutalt előtakarékossági támogatás díjmentesen befektethető. Az elhelyezett megtakarítások hozama, az ügyletek nyeresége adómentes a jogszabályban meghatározott feltételek teljesülése esetén (kivéve az osztalékból származó jövedelmet).
Értékpapír szolgáltatások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:30 - 17:00
Kedd8:30 - 16:00
Szerda8:30 - 15:00
Csütörtök8:30 - 16:00
Péntek8:30 - 15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: (1) 3666-388


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti OTP bank fiók utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az OTP bank fiók környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti OTP bank fiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 6
  • trolibusz: 70, 74, 78
Térkép

Az OTP bank fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem