OTP bank fiók

Cím: 5310 Kisújszállás Szabadság tér 6.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Hallássérültek számára ajánlott
Látássérültek számára ajánlott, vakvezető sáv is rendelkezésre áll
Valutaforgalmazás (hétvégén nem elérhető)
Mozgáskorlátozottak számára ajánlott
Akadálymentes bankfiók
Groupama biztosítások. A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál az élet-, gépjármű-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén.
Értékpapír szolgáltatások - Az OTP Bank a befektetések változatos formáit kínálja, amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő megtakarítási formát, akkor is ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamért, de akkor is, ha kockázat nélküli, biztos, kiszámítható hozamra számít.
Gyermekbarát bankfiók
Látássérültek számára ajánlott
Lakáshitelek
Szabad felhasználású jelzáloghitel. Szabad felhasználású jelzáloghitellel ki lehet például váltani meglévő hiteleket, vagy szabadon felhasználható pénzhez lehet jutni.
Ingyenes WiFi szolgáltatás elérhető
Gyámi számlák, betétek
Forint számlavezetés (folyószámla, bankkártyák, betétek, megtakarítások)
Fogyasztási hitelek (személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, lombard hitel)
Devizaszámla kezelés, -bankkártyák, -megtakarítások
Nyugdíjelőtakarékossági számla - Nyugdíj-előtakarékossági számlával a nyugdíjas évekre lehet előre takarékoskodni. A számlán elhelyezett befektetések tranzakcióinak nyeresége, hozama adómentes, ha teljesülnek a jogszabályban meghatározott feltételek (kivéve az osztalékból származó jövedelmet). Akkor érdemes Nyugdíj-előtakarékossági Számlát nyitni, ha szeretnénk előre takarékoskodni a nyugdíjas éveinkre, saját magunk akarunk döntést hozni megtakarításaink összetételéről, a befektetésekből származó megtakarításokat adómentesen gyarapítanánk, és az előtakarékossági támogatás évenkénti összegével a befektetések hozamát növelni szeretnénk.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 17:00
Kedd8:00 - 15:30
Szerda8:00 - 15:30
Csütörtök8:00 - 15:30
Péntek8:00 - 14:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaTelefonszám: (59) 520-050 Az OTP bank ügyfélszolgálata a (+36-1) 3 666 666 telefonszámon hívható, mobil hálózatról a +36 20/30/70 3 666 666 telefonszámok is használhatóak. Telefonon keresztüli számlaügyintézéshez a biztonság érdekében azonosítóra, illetve Telekódra is szükség van. OTP Bankkártya letiltásához a nap 24 órájában a +36 1 3 666 000 telefonszámot lehet hívni, mobilról: +36 20/30/70 3 666 000, illetve bármelyik bankfiókban, valamint a telefonos és internetes ügyfélszolgálaton keresztül is kezdeményezhető letiltás. Az egyes kártyás tranzakcióról van lehetőség SMS értesítő küldésére is a Kártyakontroll szolgáltatás megrendelésével. OTP bank SWIFT kód: OTPVHUHB

Térkép

Az OTP bank fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem