Picurka Óvoda,bölcsöde,családi napközi

Cím: 1151 Budapest Énekes utca 9.1/3  (térkép, utcanézet lejjebb)

Hisszük és valljuk, hogy a gyermek életkori sajátosságából eredő tevékenységi forma a játék és a mozgás. A gyermek játéka létforma, az óvodáskorú gyermek elsődleges tevékenysége, az óvodai nevelés leghatékonyabb eszköze. A tudatos, szervezett pedagógiai ráhatással, olyan irányba terelhető, hogy elősegítsék egy testileg, lelkileg ép, egészséges érzelem gazdag gyermeki személyiség kibontakozását. A mozgás és a játék adta sokoldalú lehetőségeket kihasználva gazdag tapasztalatszerzés és megismerés útján kívánjuk a gyermekek felkészíteni az iskolai életre. Kapcsolat, további információk: http://www.picurkacsana.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti óvoda (Picurka Óvoda,bölcsöde,családi napközi) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 12
  • busz: 5, 12, 104, 104A, 125, 125B, 170, 204, 231B, 231, 270
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem