Zuglói Aprófalva Óvoda

Cím: 1148 Budapest Bánki Donát utca 12/G.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tágas udvarunkon a mozgástér legnagyobb részét fű borítja. Mindez kiváló lehetőséget nyújt a gyermekek mozgáskultúrájának fejlesztésére. Az egyes játszóhelyeket rugalmas gumival borított utak kötik össze. Játékparkunk kibővítése folyamatos, a tavalyi évben 2 új játszótéri eszközt telepítettünk.
Nevelőközösségünk sokéves tapasztalattal rendelkező, többségében már évek óta együtt dolgozó kollégákból áll. A csoportok életében a mindennapokban két pedagógiai asszisztens is segédkezik.
Az óvoda berendezését és fejlesztő eszközeit – programunk szerint – a gyermekek optimális fejlesztésének szem előtt tartásával alakítjuk és fejlesztjük.
Óvodánk felső szintjén jól felszerelt tornaterem található, ahol a gyermekek átfogó mozgásfejlesztését valósítjuk meg, emellett kisebb rendezvények, gyermekprogramok, foglalkozások megtartását is ide szervezzük meg.
Intézményünk a Bánki Donát park mellett, háromemeletes lakóházakkal körülvett zöld övezetben helyezkedik el. Óvodánk egyemeletes épületében 4 csoport működik. Minden csoportszobánk tágas, világos, esztétikusan és otthonosan berendezett. Az azonos korú gyermekek lehetőség szerint egy csoportba kerülnek, emellett vegyes csoportos elrendezésre is van lehetőség.



Telefonszám: +36-1-383-0522

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti óvoda (Zuglói Aprófalva Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80
  • busz: 130
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem