Erzsébetvárosi Bóbita Óvoda

Cím: 1072 Budapest, Akácfa u. 32.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Óvodánk, Belső-Erzsébetváros szívében található. Intézményünk az Akácfa u. 32. sz. alatt működik öt csoporttal. Csoportjaink vegyes összetételűek, ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a testvérek, barátok egy csoportba kerüljenek. Esztétikusan berendezett, sok-sok játékkal felszerelt csoportszobáinkban teremtünk a gyermekek számára barátságos életteret. Sokféle mozgáslehetőséget biztosít, a mászókákkal felszerelt, az Uniós előírásoknak megfelelően felújított, kicsiny, szép udvarunk. Kapcsolat, további információk: http://www.bobitaovoda.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti óvoda (Erzsébetvárosi Bóbita Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74
  • villamos: 4, 6
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem