BP18 Egyesített Óvoda

Cím: 1181 Budapest, Kondor B. sétány 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Óvodánk a BP18 Egyesített Óvoda Budapesten, a XVIII. kerületi Havanna lakótelep szélén, a Kondor Béla sétány elején található. A tágas, barátságos, megújult óvodaépületben immár 40 éve nevelkednek óvodás gyermekek. 2020. augusztus 01.-től 5 csoportban látjuk el az óvodánkba jelentkező gyermekeket. Óvodánk épületében kapott helyet a BP18 Egyesített Óvoda szakmai központja is. Az ötcsoportnyi óvodást sokoldalúan képzett, szakmailag hiteles, a gyermekekért és szakmájukért elkötelezett gyermekközpontú nevelést biztosító óvodapedagógusok nevelik. Munkájukat szakképzett nevelést segítő dajkák és két pedagógiai asszisztens segíti. A zöldkörnyezet alakítását és fenntartását kertész/karbantartó munkatársunk végzi. A gyerekek vegyes életkorú csoportokban kezdik óvodás éveiket óvodánkban, az óvodában töltött utolsó életévükben kerülhetnek át a homogén életkorú csoportba- ezzel is segítve az óvoda- iskola átmenet megkönnyítését. Kapcsolat, további információk: http://www.bobitaovoda.gportal.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti óvoda (BP18 Egyesített Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 36, 93A, 93, 132E, 136, 142E, 236, 236A
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem