Bőrfestő Óvoda

Cím: 1046 Budapest, Bőrfestő u. 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Célunk olyan gyermekek nevelése, akik a mi óvodánkban szerzett ismeretek, tapasztalatok által önálló gondolkodású, a világ dolgai felé érdekelődve forduló felnőttekké, őszinte, igaz emberekké válnak. Valljuk, hogy a gyermek érzelmi lény, aki sok-sok odafigyelést, szeretetet, törődést igényel. Fontosnak tartjuk az óvónő védő, szerető gondoskodását, mely a gyermekek számára biztonságot ad. A gyermek fejlődő személyiség: Az életkori sajátosságok figyelembe vételével, az egyéni testi-lelki szükségletek kielégítésével a személyiség harmonikus kibontakoztatására törekszünk. Játékosan, végtelen türelemmel, és ami a legfontosabb: szeretettel tesszük. Kapcsolat, további információk: http://borfestoovi.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti óvoda (Bőrfestő Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 14, 126A, 126, 296
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem