Brunszvik Teréz Óvoda

Cím: 1013 Budapest, Lovas 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A tradicionális múltra visszatekintő óvodánk a Budai vár közvetlen közelében helyezkedik el. 5 óvodai csoportunkban – melyből 4 homogén, 1 pedig vegyes korcsoportú – 125 gyermek talál naponta szeretetteljes, biztonságérzetet adó, érzelem gazdag, játékos tanulást elősegítő óvodát. Csoportszobáink barátságosak és jól felszereltek. Nagy, teraszos kivitelezésű udvarunk kellemes színtere a szabadtéri mozgásoknak, a szabad játéknak. Hangsúlyt kap a művészetek befogadására való nevelés. Telefon: 4893490


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti óvoda (Brunszvik Teréz Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 16A, 16, 116
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem