Kőbányai Aprók Háza Óvoda

Cím: 1108 Budapest, Újhegyi sétány 5-7.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Óvodánk az újhegyi lakótelep szívében helyezkedik el, a gyönyörűen felújított Újhegyi sétányon. Amikor tágas, udvarunkról belépnek óvodánk épületébe, láthatják, hogy belső tereink, csoportszobáink egyedi kialakítása (egyedi fa bútorok, galériák, igényes játékok) és dekorációja barátságos és harmonikus környezetet teremt. Ugyanezt az atmoszférát nyújtja a telephely belső környezete is. Az apróságok számára minden feltételt igyekszünk megteremteni ahhoz, hogy otthonosan érezzék magukat, és egészségesen fejlődjenek. Pedagógusaink szakmailag felkészültek, képzettek, nyitottak és együttműködőek. Fejlesztőpedagógusok, óvodapszichológus, logopédusok, és szükség esetén utazó gyógypedagógus nyújt segítséget ahhoz, hogy a gyermekek kibontakoztathassák a bennük rejlő egyedi képességeket, és alkalmassá váljanak az iskolai életre. Kapcsolat, további információk: https://www.aprokovikobanya.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti óvoda (Kőbányai Aprók Háza Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 68, 85, 85E, 117, 268
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem