Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 6-7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Megelőzi az óvodai nevelés, követi a középfokú oktatás.
óvodai nevelés - Az óvoda a gyermekek tanításának első lépcsőfokaként szolgáló oktatási intézmény, ahol megtanulják, hogyan kell másokkal kommunikálni, játszani illetve megfelelően viselkedni.
települési könyvtári feladat
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.
kollégiumi nevelés-oktatás - A kollégiumi nevelés feladata a diákok egyéni fejlődésének el segítése, a hátránnyal küzdők felzárkóztatása, a tanulók tehetségének kibontakoztatása.
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti óvoda (Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 74, 76, 79
  • busz: 5, 7, 107, 110, 112

Erről a helyről (óvoda - Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem