Úszó Pingvin Óvoda

Cím: 1138 Budapest Margitsziget Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda  térképen / útvonal ide

Az 1991-Ben alapított Margitszigeti Úszó Pingvin óvoda, egy speciális sportóvoda, amely a lehető legmagasabb szintű óvodai szolgáltatást nyújtja növendékeinek. Sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az országban. A mindennapos úszásfoglalkozás mellett, számos egyéb sportolási, és kulturális programmal színesítjük ovisaink életét. Szakképzett pedagógusaink a teljes körű iskolaelőkészítés mellett, kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek az angol nyelv beszédcentrikus oktatására. További információkat a http://www.uszoovi.hu honlapon találhatóak intézményünkről.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13. kerületében a fenti óvoda (Úszó Pingvin Óvoda ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 26, 226
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):Kapcsolat | Adatvédelem