Vackor Óvoda

Cím: 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 60.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Vackor óvoda a III. kerületben, az Amphiteátrum és a Duna közelében helyezkedik el, emeletes házak között, fákkal körülvett kis 'szigetként'. Az óvodában 6 csoport működik. A JMK (játék, mozgás, kommunikáció) óvodai program sajátos jellemzője a játszószobák működtetése, az úgynevezett átjárhatóság rendszere, mely hetente három napon a nap egy meghatározott szakaszában a játszószobákba való átjárást jelenti A szobák célja: a gyermekek sokirányú személyiségfejlesztése speciális helyszínek megteremtésével, a tevékenységi körök bővítésével, a lehetőségek tágításával, valamint kreativitásuk, fantáziájuk motiválása és aktivizálása. Telefon: 06-1-388-6753 Honlap: obudaivackor.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti óvoda (Vackor Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 29, 111
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem