Prizma Általános Iskola és Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Cím: 1134 Budapest XIII. kerület, Váci út 57.   térképen / útvonal ide

Ellátott feladatok: fejlesztő nevelés-oktatás gyógypedagógiai/konduktív módszertani feladat (Egymi) óvodai nevelés utazó gyógypedagógusi hálózat általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) Honlap: http://www.prizmaegymi.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az óvoda környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13. kerületében a fenti óvoda (Prizma Általános Iskola és Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 1
  • busz: 26, 32, 34, 106

A hármas metrónak van megállója az óvoda közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán október 22. délutántól két hétig ugyan a teljes vonalon járnak a szerelvények, de az Arany János utca, a Ferenciek tere, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokon továbbra sem állnak meg.

Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):Kapcsolat | Adatvédelem