Pánikbetegség terapeuták - Budapesten - 7. kerületiek listája

Szkotniczky Péter

Cím: 1074 Budapest, Hársfa utca  térképen / útvonal ide

Célom az, hogy minden érintettnek megmutassam: van reális mód a gyógyulásra: meg lehet szabadulni ettől a valóban borzasztó, sok ember életét uraló betegségtől, hiszen a megfelelő terápiával a pánikbetegek 85%-a tünetmentessé válik. Honlap: http://semmipanik.blogspot.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pánikbetegség terapeuta utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pánikbetegség terapeuta környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pánikbetegség terapeuta (Szkotniczky Péter) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 1956
  • trolibusz: 74

A pánikbetegség terapeuta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem