Pánikbetegség terapeuták - Budapesten - 7. kerületiek listája

Dr.Sipos Beáta pszichiáter

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 24  térképen / útvonal ide

A pszichiátriai betegségek széles skálájának, pl. pánik betegség, depresszió, szorongásos és alvászavarok, fóbia, valamint gyász, partnerkapcsolati, önérvényesítési gondok terápiáját végzem, de tanácsadásért, állapotfelmérésért is fordulnak hozzám. Honlap: http://www.drsiposbeata.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pánikbetegség terapeuta utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pánikbetegség terapeuta környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pánikbetegség terapeuta (Dr.Sipos Beáta pszichiáter) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74

A pánikbetegség terapeuta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem