Yettel mobiltelefon-üzlet - Pelikán Bevásárlóköz ügyfélszolgálat

Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre utca 15.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mobilnet - mobilinternet csomagok egyszeri, kiegészítő változatban vagy megújuló csomagok, havidíjjal
Számhordozás - A számhordozás gyors és díjmentes folyamat, csak annyi kell hozzá, hogy saját néven legyen az előfizetés, mert csak az előfizetés tulajdonosa tud számhordozást kezdeményezni, továbbá ne legyen 30 napnál régebbi lejárt számlatartozás, és az adatok egyezzenek meg az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányokban szereplőkkel.
Számlás csomagok - Yettel és Hiper tarifacsomagok, hűség nélküli számlás tarifák, családi tarifacsomagok, HiperCsoport kedvezmények, korlátlan mobilnet tarifacsomag, extra adat számlásoknak
Feltöltőkártyás csomagok - A kártyás egyenleg feltölthető a Yettel weboldalán bankkártyával, Yettel alkalmazásból, bankautomatán (ATM) keresztül bankkártyával, Internetbankon keresztül, bankok telefonos ügyfélszolgálatán, Yettel üzletekben, benzinkutaknál, lapker üzletekben, postahivatalokban
A Yettel munkatársai közvetlenül is elérhetőek a +36 20 2000 000 telefonszámon a nap 24 órájában. A szám hívása a Yettel magyarországi hálózatába irányuló hívás díjával azonos.
Internet - otthoni internet, hordozható internet, extra adat hordozható internethez
Telefonszámokkal kapcsolatos automata menüs tudakozó a 1748 számon áll rendelkezésre
Otthoni internet - A Yettel OtthonNet-tel korlátlanul lehet internetezni, vezeték nélkül, egyszerre akár több eszközön. A beüzemelése pár lépésben elvégezhető fúrás és kábelrengeteg nélkül. A Yettel oldalán lehet ellenőrizni, hogy a címünkön elérhető-e már a szolgáltatás.
Hipernet - A Hipernet a Yettel hipergyors hálózata, ami keresztül-kasul behálózza az országot, zavartalan mobilélményt téve lehetővé, legyen szó hívásról, vagy netezésről.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-18:00
Kedd08:00-18:00
Szerda08:00-18:00
Csütörtök08:00-18:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-18:00
Szombat09:00-16:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva

Térkép

A Yettel mobiltelefon-üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem