BENU Rákoshegy Gyógyszertár

Cím: 1174 Budapest XVII. kerület , Baross utca 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A BENU gyógyszertárak legfőbb feladata és küldetése, hogy a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett biztosítsák a vásárlóik számára az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és az egészséges életmódot szolgáló termékek és szolgáltatások széles körű elérhetőségét.
A BENU gyógyszertárakban az egységes, BENU-koncepció szerinti vásárlótér-kialakítás és a modern, friss arculat önmagában is kellemes benyomást kelt. A barátságos, tágas, átlátható környezet, a letisztult dizájn nemcsak a könnyebb tájékozódást szolgálja, hanem a termékek optimális bemutatását is lehetővé teszi. A vásárlók a nyitott polcokon kényelmesen nézhetik meg és hasonlíthatják össze a kategóriák szerint elrendezett termékeket, személyre szabott tanácsokat kaphatnak felkészült szakembereinktől.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-20:00
Kedd08:00-20:00
Szerda08:00-20:00
Csütörtök08:00-20:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-20:00
SzombatZárva
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti gyógyszertár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti gyógyszertár (BENU Rákoshegy Gyógyszertár) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 46, 98E, 98, 168E, 198

Erről a helyről (gyógyszertár - BENU Rákoshegy Gyógyszertár) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem