Gyógyszertárak, patikák - Budapesten - 13. kerületiek listája

Ezüst Gyógyszertár Bt.

Cím: 1137 Budapest Szent István körút 28  (térkép lent)

Telefonszám: (1) 340-4403

Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógyszertár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógyszertár környékén van-e mód ingyen parkolásra.Budapest 13. kerületében a fenti gyógyszertár (Ezüst Gyógyszertár Bt.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (mutasd őket térképen):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4-6, 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291

A hármas metrónak van megállója a gyógyszertár közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró felújítása alatt a Lehel tér és Újpest-Központ között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni. Hétköznapokon az M3-as metró szerelvényei rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek. Az utolsó vonatok 20:30-kor indulnak a végállomásokról.

A 6. számú villamosnak van megállója a közelben, de felújítás miatt egy szakaszon pótlóbuszok közlekednek a hónap végéig.A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet

A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Adatvédelem