Gyógyszertárak, patikák - Budapesten - 13. kerületiek listája

Alma Gyógyszertár Dunapart

Cím: 1138 Budapest Váci út 178  (mutasd térképen)

Duna Plaza Telefonszám: (1) 239-3787

Ez a gyógyszertár vasárnap is nyitva tart.

A gyógyszertár az üzletközpont épületében található. A Duna Plaza területén ingyenes WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenesen lehet internetezni. A Duna Plazában a parkolás első órája ingyenes, ezt követően minden megkezdett óra 200 Ft, amelyet az automatáknál lehet kifizetni.Budapest 13. kerületében a fenti gyógyszertár (Alma Gyógyszertár Dunapart) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói:

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105

A hármas metrónak van megállója a gyógyszertár közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró északi szakaszának felújítása alatt a szerelvények a Lehel tér és Újpest-Központ között nem közlekednek. A kimaradt szakaszon az M3, illetve M3A pótlóbuszokkal lehet utazni. Hétköznapokon az M3-as metró rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Az utolsó vonatok 20:30-kor indulnak a végállomásokról. A metró északi szakaszának felújítása várhatóan a jövő év elején fejeződik be.


A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem