Gyógyszertárak, patikák - Budapesten - 5. kerületiek listája

Alma Gyógyszertár Belváros

Cím: 1056. Budapest Váci utca 81.  térképen / útvonal ide

Váci utca-Szarka utca sarka Gyógyszertárunk a gyógyszerek kiadásán kívül tanácsadással, homeopátiával, Schüssler arcdiagnosztikával, biokozmetikumokkal is foglalkozik és a közeljövőben vérnyomásmérés és vércukorszintmérés is lesz. Hétvégén természetesen nem számolunk ügyeleti díjat, mint az ügyeletes gyógyszertárakban.

Ez a gyógyszertár vasárnap is nyitva tart.


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógyszertár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógyszertár környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 5. kerületében a fenti gyógyszertár (Alma Gyógyszertár Belváros) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 2, 47B, 47, 48, 49
  • trolibusz: 83

A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem