Gyógyszertárak, patikák - Budapesten - 13. kerületiek listája

Újpest Városkapu Gyógyszertár

Cím: 1138 Budapest, Gács u. 3.  (mutasd térképen)

a Váci úti Tesco-ban Honlap: http://www.varoskapupatika.hu

Ez a gyógyszertár vasárnap is nyitva tart.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógyszertár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógyszertár környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak).Budapest 13. kerületében a fenti gyógyszertár (Újpest Városkapu Gyógyszertár) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói:

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 122

A hármas metrónak van megállója a gyógyszertár közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró északi szakaszának felújítása alatt a szerelvények a Lehel tér és Újpest-Központ között nem közlekednek. A kimaradt szakaszon az M3, illetve M3A pótlóbuszokkal lehet utazni. Hétköznapokon az M3-as metró rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Az utolsó vonatok 20:30-kor indulnak a végállomásokról. A metró északi szakaszának felújítása várhatóan a jövő év elején fejeződik be.

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem