Notebook.hu - Allee Üzletház

Cím: 1117 Budapest, Október 23 u. 8-10.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Segítségnyújtás a választásban.
Tudjuk, hogy egy iskolakezdés vagy egy telefoncsere néha nehezen fér bele a keretébe, ezért több áruhitel konstrukciót is kínálunk minden termékünkhöz.
Hitvallásunk egyszerű: Olyan árukészlet és vevőorientált üzletpolitika kialakítása, amitől mindenki számára a legjobb döntés a notebook.hu-t választani.
​Folyamatosan bővülő termékkínálat és újdonságok.
Gyors ügyintézés és időnként gigantikus akciók.
Technikai újdonságok és a népszerű számítástechnikai termékek széles választéka.



Ügyfélszolgálat telefon: (+36) 1 555-2-888

A számítástechnikai (PC, laptop, notebook) üzlet az üzletközpont épületében található. Az Alle bevásárlóközpont parkolójában bizonyos összegű vásárlás felett ingyenesen lehet parkolni, részleteket a helyszíni kiírásokból lehet megtudni. Az ingyenes parkoláshoz szükséges a vásárlást igazoló blokk is, azzal lehet az információs pultnál vagy a parkolóirodában érvényesíteni. A bevásárlóközpont tömegközlekedéssel is megközelíthető villamossal, busszal vagy az M4-es metróval. Az Allee területén ingyenes WIFI is rendelkezésre áll az internetezéshez.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti számítástechnikai (PC, laptop, notebook) üzlet (Notebook.hu - Allee Üzletház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4
  • busz: 33, 53, 58, 133E, 150, 153, 154B, 154, 212
Térkép

A számítástechnikai (PC, laptop, notebook) üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem