PC szervizek, számítógép-szervizek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Praxon Kft

Cím: 1107 Budapest, Kékvirág utca 14.  térképen / útvonal ide

Szoftver– és hardver karbantartás, javítás Rendszergazda szolgáltatás Számítástechnikai eszközök forgalmazása egyedi igényekhez igazodóan Számítógépek javítása, bővítése Tűzfalak, szerverek, routerek, hálózatok Internet elérés,levelezés beállítása és helyreállítása Szoftverek telepítése, beállítása, összehangolása, Szoftver nyilvántartás, gazdálkodás, legalizálás Szoftver sérülések javítása, adatáttöltés, működés helyreállítása Rendszeres adatmentés kialakítása egy- és többgépes környezetekben Vírusok, kémrobotok és más kártékony programok elleni védelem Konzultáció, informatikai tervezés, teljes körű megoldások Honlap: http://www.praxon.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz (Praxon Kft) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)

A hármas metrónak van megállója a PC szerviz, számítógép-szerviz közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt, és ezeken az állomásokon is megállás nélkül haladnak át a szerelvények. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be. Hétvégéken Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek.


A PC szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem