PcSzerviz.com

Cím: 1142 Budapest, Ungvár köz 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A pcszerviz.com csapata minősített szakemberekből áll. Diagnosztikai és technikai eszközeink is elsőrangúak, munkatársaink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják.
Gyors, pontos, megbízható munkát végzünk.
A szervizünkbe behozott számítógépeket, laptopokat bevizsgáljuk és megjavításukra 2-4 munkanap alatt ajánlatot teszünk. Nem fogadjuk el a munkadíjat, amennyiben az elvégzett munkánkkal nem tudunk érdemi segítséget nyújtani.
Notebook, laptop szervizünk bázisát és hibás gépének, alkatrészének cseréjét könnyíti meg webáruházunk, ahol az összes gyártó több ezer alkatrészét kínáljuk. Raktárunkból válogathat a vadonatúj, gyári alkatrészek között.
Mindig az ésszerű, gazdaságos megoldásra teszünk javaslatot, a legkisebb munkát is legjobb tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezzük el.



Notebook, laptop szervizünk bázisát és hibás gépének, alkatrészének cseréjét könnyíti meg webáruházunk, ahol az összes gyártó több ezer alkatrészét kínáljuk. Raktárunkból válogathat a vadonatúj, gyári alkatrészek mellett, a használt, jó állapotú, kedvezőbb árfekvésű alkatrészek között is. Kapcsolat, további információk: http://www.pcszerviz.com

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti Laptop szerviz, számítógép-szerviz (PcSzerviz.com) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 25
  • trolibusz: 74A, 74
Térkép

A Laptop szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem