PC szervizek, számítógép-szervizek - Budapesten - 14. kerületiek listája

MICROTEAM Kft.

Cím: 1145 Budapest, Róna u. 127.  térképen / útvonal ide

Szervizünkben a nagyteljesítményű és legmodernebb számítógépek mellett a kisebb számítógépekkel és kiegészítőkkel is foglalkozunk. Vállaljuk, hogy felgyorsítjuk, kibővítjük, modernizáljuk azokat a számítógépeket, amelyek már nem, vagy csak korlátozottan alkalmasak az új feladatok ellátására, esetleg megváltozott üzembiztonságuk miatt szorulnak 'vérátömlesztésre'. Számos esetben nyújtottunk szakértői szolgáltatásokat, és sokan veszik igénybe az EPROM égetést. Partnereink megbízására non-stop javítási ügyeletet is vállalunk. Az alkatrészekből testreszabottan készítünk számítógépes konfigurációkat, és a megrendelt szoftvereket fel is telepítjük. Honlap: http://www.microteam.hu

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 14. kerületében a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz (MICROTEAM Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E
  • trolibusz: 82

A PC szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem