PC Ground


Szolgáltatások
Ha a munkát nem tudjuk elvégezni helyszínen, akkor a készüléket elszállítjuk és a javítás befejeztével vissza visszük. Így Neked csak a készülék javításának befejeztével kell 1x kiszállítási díjat fizetned + az előre megbeszélt javítási költséget.
Ha valami hiba csúszna a fogaskerekek közé és a mi hibánkból nem tudjuk elvégezni sikeresen a megbeszélt munkát akkor NEM FIZETSZ SEMMIT!
Már kiszállás előtt a hiba leírásából tudunk következtetni az elvégzendő munkafolyamatokra és ezt telefonon jelezzük neked egy előre kalkulált összeggel
Sikeres munka elvégzése esetén bevizsgálási díjat nem kell fizetned.
Ha az elvégzendő munka túl sokba kerülne és most nem tudsz rászánni ennyi összeget, akkor a kiszállást + a bevizsgálási díjat kell fizetned.
Kiszállunk helyszínre, felmérjük a problémát, és megmondjuk hogyan javítható és ez pontosan mennyibe fog neked kerülni. Ennél a pontnál még nyugodtan mondhatod, hogy nem kéred a javítást, így csak egy kiszállást és bevizsgálási díjat kérünk el tőled.



A Lőrinc Centeri üzletünkben számítógépek garanciális és garancián túli szervizelését vállaljuk, függetlenül attól, hogy a készülék nálunk lett vásárolva vagy sem. Kapcsolat, további információk: http://www.pcground.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem