PC szervizek, számítógép-szervizek - Budapesten - 18. kerületiek listája

ATX Computer

Cím: 1186 Budapest, Goroszló utca 8.  térképen / útvonal ide

Számítógépek javításával, alkatrészek kiskereskedelmi értékesítésével és reklámgrafikák készítésével foglalkozunk. A számítógép javítás terén 8 éves tapasztalattal rendelkezünk, amely idő alatt sikerült rengeteg elégedett ügyfelet szereznünk, akiknek megoldódtak informatikai problémái. Amennyiben Ügyfelünk messze lakik, vagy nem tudja elhozni hozzánk számítógépét, telefonáljon, és otthonában vagy irodájában elvégezzük a szükséges javítást, amennyiben ez a helyszínen megoldható. Honlap: http://atxcomp.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 18. kerületében a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz (ATX Computer) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 194B, 194

A PC szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem