NEXT iPhone szerviz

Cím: 1036 Budapest Pacsirtamező u. 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A NEXT iPhone szerviz a hibás, már nem garanciális iPhone, iPod, iPad és más Macintosh eszközök javítására specializálódott. Bármilyen típusú iOS készüléket (iPhone 3G vagy 3GS, iPhone 4 vagy 4S, iPhone 5, iPhone 5S és 5C, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini Retina, iPad Air) gyorsan és szakszerűen javítunk. Szakmai tapasztalatunk mellett olcsó árakkal és minőségi kiszolgálással várjuk meglévő és új Ügyfeleinket egyaránt! A törött kijelző, vagy gyenge akku cseréje mellett szoftveres segítséget is nyújtunk iOS és OS X rendszerek használatával és konfigurálásával kapcsolatban, az iPhone használatának alapjaitól az OS X szerver üzembe helyezésén át az üzleti környezetbe történő integrációig. Honlapunk: http://nextszerviz.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Laptop szerviz, számítógép-szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Laptop szerviz, számítógép-szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti Laptop szerviz, számítógép-szerviz (NEXT iPhone szerviz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 29, 109, 111
Térkép

A Laptop szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem