PC szervizek, számítógép-szervizek - Budapesten - 1. kerületiek listája

Csalogány Laptop Szerviz

Cím: 1015 Budapest Csalogány utca 42.  térképen / útvonal ide

Jó helyen jár, ha megbízható és gyors laptop szervizt keres, ahol az árak is kedvezőek! Díjmentes bevizsgálás 24 órán belül, vagy sürgős esetben megvárható, javítás előzetesen egyeztetett árajánlat alapján, akár aznapra is. Honlap: http://www.csaloganylaptopszerviz.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a PC szerviz, számítógép-szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 1. kerületében a fenti PC szerviz, számítógép-szerviz (Csalogány Laptop Szerviz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 1956
  • busz: 6, 16A, 16, 39, 116

A PC szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem