Lipóti pékség

Cím: Budapest V. kerület Ferenciek tere, 2.  (térkép lent) útvonal ide

A Lipóti Pékség filozófiája sajátos gondolkodást takar. Üzletpolitikája a „Mindent a vevőkért” jelmondatban foglalható össze. A Lipóti Pékség jelene és jövője a múlt értékeire épül. A Lipóti Pékség hisz a hagyományos, kézi gyártástechnológiában. Vallja, hogy, a tradicionális receptúrák alkalmazása, olyan minőséget biztosít termékeik számára, amellyel minden nap bátran állnak megbecsült, kedves vásárlóik elé.Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így a Pékségek is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő06:30-19:30
Kedd06:30-19:30
Szerda06:30-19:30
Csütörtök06:30-19:30
Péntek06:30-19:30
Szombat07:00-13:00
VasárnapZárva
Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pékség utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pékség környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti pékség (Lipóti pékség) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója a pékség közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán nem jár a metró november 7-től a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. Helyette pótlóbuszokkal vagy a lezárt szakaszt elkerülő alternatív járatokkal lehet utazni. A buszsávok miatt autóval is nehezebb lesz a belvárosban haladni.

Térkép

A pékség helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem