Penny Market üzlet

Cím: 7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 79.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
húst, hentesárut is árusít - Minden nap friss, kiváló minőségű hústermékek, legyen szó csirke-, pulyka, marha- vagy sertésről. Válogatott és ellenőrzött alapanyagokból frissesség és ellenőrzött minőség, alacsony áron.
elektromosautó-töltővel is rendelkezik
az üzletben ingyenes WIFI-hálózat is rendelkezésre áll, amit a 'Penny Wifi' nevű hálózatra csatlakozva lehet elérni, és a felhasználási feltételek elfogadását követően a a belépéstől számított egy órán keresztül lehet igénybevenni
A Penny Market a német REWE csoport része, amely 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A Penny tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra, hanem kiterjed Csehországra, Németországra, Olaszországra és Romániára is.
parkolóval is rendelkezik (további lehetőségek)
A Pennynél vásárlói kártya is igényelhető, amellyel extra kuponokat lehet kapni, extra akciókban és nyereményjátékokban lehet részt venni, valamint extra hűségpontokat lehet kapni. A Penny kártya ügyfélszolgálata a 06-80-980-400 ingyenes zöld telefonszámon érhető el.
A Penny üzletekben utalványokat is elfogadnak fizetésként. Az elfogadott utalványokról a boltokban is tudnak felvilágosítást adni.
bankkártyát is elfogadnak fizetésnél - PayPass-os vásárlásnál többnyire nincs szükség PIN kód megadására, de bizonyos számú tranzakció, illetve bizonyos összeghatár elérése után kérheti a terminál a PIN kód megadását ellenőrzésképpen, hogy valóban a kártyabirtokos használja-e a kártyát
pékárut is árusít - Friss, helyben sütött pékáruk minden napszakra, a család minden tagja megtalálja a kedvencét. Szezonális ajánlatok (karácsonyi, farsangi , húsvéti) is színesítik a pékáruk palettáját.
A boltban fizetéskor egyes bankkártyákkal ingyenesen pénzt is fel lehet venni. Annak, aki szokott készpénzt felvenni a bankkártyájával, érdemes lehet erről megkérdezni a számlavezető bankját, hogy támogatják-e ezt a Penny-s szolgáltatást, és ha igen, akkor milyen feltételekkel.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30 - 21:00
Kedd06:30 - 21:00
Szerda06:30 - 21:00
Csütörtök06:30 - 21:00
Péntek06:30 - 21:00
Szombat06:30 - 21:00
Vasárnap07:00 - 18:00

Térkép

A Penny Market üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem