Interchange vágánycsarnok

Cím: 1065 Budapest, Nyugati Pályaudvar  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bankautomaták
Western Union pénzátutalás - A Western Union a világ legnagyobb készpénz átutalási szolgáltatója, több mint 200 országban, több mint 500 000 helyszínen érhető el a szolgáltatás. Több mint 150 éve megbízható, gyors és biztonságos módja a pénzküldésnek.
Az 1990-től működő Interchange cégcsoport évente több, mint 3,300,000 ügyfelet szolgál ki világszerte, 550 millió értékű valutát kezel 15 országban, beleértve 9 nagy, nemzetközi repülőteret, 136 pénzváltófiókot, számos bankautomatát, illetve több, mint 1,200 Western Union kirendeltséget.
Pénzváltási szolgáltatás


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pénzváltó, valutaváltó utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pénzváltó, valutaváltó környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti pénzváltó, valutaváltó (Interchange vágánycsarnok) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72, 73
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 9, 26, 91, 191, 291
  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A pénzváltó, valutaváltó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem