Pepco üzlet - Savoya Park

Cím: 1117 Budapest Hunyadi János út 19.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Pénzvisszafizetési garancia - a PEPCO pénzvisszafizetési garanciájával abban a tudatban lehet vásárolni, hogy ha bármely okból esetleg elégedetlenek vagyunk a vásárolt termékkel, akkor vissza lehet vinni azt az üzletbe és visszaadják a bizonylaton szereplő teljes árat. Ehhez csupán annyi szükséges, hogy a vásárlást követő 30 napon belül vigye vissza a vásárló a terméket érintetlen állapotban, az eredeti csomagolásban, a bizonylattal együtt. Higiéniai okokból egyes személyes használatú termékekre nem alkalmazható a pénzvisszafizetési garancia (pl. alsóneműk).
A Pepco üzletekben általában használt elemek leadására is van lehetőség.
Lakberendezés - dekoratív tárolás, gyertyák és gyertyatartók, képkeretek, otthoni illatosítók és gyertyák, vázák, világítás, virágcserepek és kaspók, egyéb dekorációk
Konyha és étkező - evőeszközök, főzés, konyhai kiegészítők, konyhai tárolás, üvegedények
Ruházat fiúknak - cipők, fehérnemű, ruha, kiegészítők
A Pepco ingyenes mobilalkalmazást is működtet, melynek segítségével mindig lehet látni az aktuális ajánlatokat, illetve ötleteket lehet kapni a Pepco termékek kreatív felhasználására.
Fiúruházat - cipők, fehérnemű, ruházat, kiegészítők
Gyermektermékek - babaruházat, babaápolás, fiúruházat, lányruházat, játék, stb.
A Pepco egy háztartási eszközöket, ruhákat, valamint háztartási és dekorációs termékeket forgalmazó diszkont üzletlánc, amely több európai országban is jelen van, így Magyarországon is 2015 óta.
Otthon, lakberendezési termékek - bútorok, fürdőszoba, irodaszer, konyha és étkező, lakberendezés, textíliák, tisztítás és rendszerezés
Férfiruházat - ruházat, fehérnemű
Játékok - fiúknak és lányoknak
Textíliák - függönyök és sötétítők, konyhai textíliák, párnák és párnahuzatok, takarók és ágytakarók
Női ruházat és kiegészítők - ruházat, cipők, fehérnemű, fitness, fürdőruhák, stb.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00 - 20:00
Kedd09:00 - 20:00
Szerda09:00 - 20:00
Csütörtök09:00 - 20:00
Péntek09:00 - 20:00
Szombat09:00 - 20:00
Vasárnap09:00 - 18:00A Pepco üzlet az üzletközpont épületében található. A Savoya park autóval érkező látogatói 1600 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, fedett és nyitott parkolót vehetnek igénybe. Az Aldi és Obi Barkácsáruház előtt további 1500 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, nyitott és fedett parkoló található. A Savoya park területén ingyenes wifi szolgáltatás is rendelkezésre áll.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Pepco üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 48
  • busz: 141, 158, 241, 250, 251
Térkép

A Pepco üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem