Pepco üzlet - Tesco

Cím: 8630 Balatonboglár Klapka u. 30.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Pepco üzletek közvetlen elérhetőségei/telefonszámai nem publikusak. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, látogasson el az adott üzletbe, vagy keresse a Pepco ügyfélszolgálatát.
A PEPCO első üzlete Lengyelországban nyílt meg, és jelenleg már számos európai országban jelen van.
A Pepco elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak – különösen a kisebb költségkerettel rendelkező családoknak – biztosítsa azon általános árucikkeket, amire otthonukban a mindennapok során szükségük van.
A PEPCO pénzvisszafizetési garanciával, ha valamely okból kifolyólag elégedetlen a vásárló a vásárolt termékkel, akkor bármely magyarországi üzletbe vissza lehet vinni, és visszaadják a termék bizonylaton szereplő vételárát. Ehhez arra van szükség, hogy a terméket a vásárlást követő 30 napon belül, érintetlen állapotban, eredeti csomagolásban és címkékkel, illetve a vásárlást igazoló bizonylattal együtt vigyék vissza bármely magyarországi PEPCO üzletbe. A fizetéssel megegyező formában térítik vissza a termék árát (készpénzes fizetés esetén készpénz-visszatérítéssel, bankkártyás vásárlás esetén pedig bankkártyás visszautalással).
A PEPCO-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.
A Pepco egy háztartási eszközöket, ruhákat, valamint háztartási és dekorációs termékeket forgalmazó diszkont üzletlánc, amely több európai országban is jelen van.
A Pepco Magyarországon 2015 óta van jelen.
Otthon, lakberendezési termékek - fürdőszoba, irodaszer, konyha és étkező, lakberendezés, szezonális termékek, textíliák, tisztítás és rendszerezés
Játékok - Széles termékválaszték, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.
Gyermektermékek - baba kiegészítők, babaápolás, fiú, lány, játékok, kiegészítők
Ruházat fiúknak - cipők, fehérnemű, ruha, kiegészítők
Férfiruházat - A PEPCO férfidivat egyenlő a mindennapos kényelemmel. Alapdarabjaink nem csak kényelmesek, időtálló stílust is képviselnek.
Konyha és étkező - evőeszközök, főzés, konyhai kiegészítők, konyhai tárolás, üvegedények

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00 - 19:00
Kedd09:00 - 19:00
Szerda09:00 - 19:00
Csütörtök09:00 - 19:00
Péntek09:00 - 19:00
Szombat09:00 - 19:00
Vasárnap09:00 - 18:00

Pénzvisszafizetési garanciavan
Telefonszám+36 (1) 701-0424
Honlappepco.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Pepco üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem