Pepco üzlet

Cím: 1119 Budapest Hadak útja 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ruházat fiúknak - cipők, fehérnemű, ruha, kiegészítők
A Pepco Magyarországon 2015 óta van jelen.
Otthon, lakberendezési termékek - fürdőszoba, irodaszer, konyha és étkező, lakberendezés, szezonális termékek, textíliák, tisztítás és rendszerezés
Textíliák - függönyök és sötétítők, konyhai textíliák, párnák és párnahuzatok, takarók és ágytakarók
Játékok - Széles termékválaszték, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.
Konyha és étkező - evőeszközök, főzés, konyhai kiegészítők, konyhai tárolás, üvegedények
A Pepco, mint kiskereskedelmi márka a Pepco Csoporthoz tartozik.
A PEPCO pénzvisszafizetési garanciával, ha valamely okból kifolyólag elégedetlen a vásárló a vásárolt termékkel, akkor bármely magyarországi üzletbe vissza lehet vinni, és visszaadják a termék bizonylaton szereplő vételárát. Ehhez arra van szükség, hogy a terméket a vásárlást követő 30 napon belül, érintetlen állapotban, eredeti csomagolásban és címkékkel, illetve a vásárlást igazoló bizonylattal együtt vigyék vissza bármely magyarországi PEPCO üzletbe. A fizetéssel megegyező formában térítik vissza a termék árát (készpénzes fizetés esetén készpénz-visszatérítéssel, bankkártyás vásárlás esetén pedig bankkártyás visszautalással).
A PEPCO-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.
Férfiruházat - A PEPCO férfidivat egyenlő a mindennapos kényelemmel. Alapdarabjaink nem csak kényelmesek, időtálló stílust is képviselnek.
Női ruházat és kiegészítők
Lakberendezés - dekoratív tárolás, gyertyák és gyertyatartók, képkeretek, otthoni illatosítók és gyertyák, vázák, világítás, virágcserepek és kaspók, egyéb dekorációk
A PEPCO első üzlete Lengyelországban nyílt meg, és jelenleg már számos európai országban jelen van.
Gyermektermékek - baba kiegészítők, babaápolás, fiú, lány, játékok, kiegészítők
A Pepco egy háztartási eszközöket, ruhákat, valamint háztartási és dekorációs termékeket forgalmazó diszkont üzletlánc, amely több európai országban is jelen van.
A Pepco elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak – különösen a kisebb költségkerettel rendelkező családoknak – biztosítsa azon általános árucikkeket, amire otthonukban a mindennapok során szükségük van.
A Pepco üzletek közvetlen elérhetőségei/telefonszámai nem publikusak. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, látogasson el az adott üzletbe, vagy keresse a Pepco ügyfélszolgálatát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00 - 21:00
Kedd10:00 - 21:00
Szerda10:00 - 21:00
Csütörtök10:00 - 21:00
Péntek10:00 - 21:00
Szombat10:00 - 21:00
Vasárnap10:00 - 20:00

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Pepco üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1
  • busz: 58
Térkép

A Pepco üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem