Pepco üzlet

Cím: 8060 Mór Köztársaság tér 1.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A Pepco ingyenes mobilalkalmazást is működtet, melynek segítségével mindig lehet látni az aktuális ajánlatokat, illetve ötleteket lehet kapni a Pepco termékek kreatív felhasználására.
Textíliák - függönyök és sötétítők, konyhai textíliák, párnák és párnahuzatok, takarók és ágytakarók
Női ruházat és kiegészítők
A PEPCO-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.
Gyermektermékek - baba kiegészítők, babaápolás, fiú, lány, játékok, kiegészítők
Pénzvisszafizetési garancia - a PEPCO pénzvisszafizetési garanciájával abban a tudatban lehet vásárolni, hogy ha bármely okból esetleg elégedetlenek vagyunk a vásárolt termékkel, akkor vissza lehet vinni azt az üzletbe és visszaadják a bizonylaton szereplő teljes árat. Ehhez csupán annyi szükséges, hogy a vásárlást követő 30 napon belül vigye vissza a vásárló a terméket érintetlen állapotban, az eredeti csomagolásban, a bizonylattal együtt. Higiéniai okokból egyes személyes használatú termékekre nem alkalmazható a pénzvisszafizetési garancia (pl. alsóneműk).
Otthon, lakberendezési termékek - bútorok, fürdőszoba, irodaszer, konyha és étkező, lakberendezés, textíliák, tisztítás és rendszerezés
Férfiruházat - A PEPCO férfidivat egyenlő a mindennapos kényelemmel: mintás és sima pólók, laza melegítőfelsők vagy alsók, pulóverek és nadrágok között. Alapdarabjaink nem csak kényelmesek, időtálló stílust is képviselnek. Ha te is ezt várod el a mindennapi ruhatáradtól, akkor üzleteinkben biztosan megtalálod azt, amire ebben a szezonban vágysz.
Fürdőszoba - fürdőszoba kiegészítők, fürdőszobai textíliák
Konyha és étkező - evőeszközök, főzés, konyhai kiegészítők, konyhai tárolás, üvegedények
A Pepco egy háztartási eszközöket, ruhákat, valamint háztartási és dekorációs termékeket forgalmazó diszkont üzletlánc, amely több európai országban is jelen van, így Magyarországon is 2015 óta.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 19:00
Kedd08:00 - 19:00
Szerda08:00 - 19:00
Csütörtök08:00 - 19:00
Péntek08:00 - 19:00
Szombat09:00 - 17:00
Vasárnap09:00 - 13:00

Térkép

A Pepco üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem