Lehel téri piac

Cím: 1134 Budapest XIII. kerület Váci út 9-15.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
ATM - Jelenleg 1 db ATM működik a csarnok területén. Az automatát keresd a Zöld Ház északi felénél!
Akadálymentes közlekedés - Mozgásukban korlátozott vásárlóink részére a speciális igényeknek megfelelően kialakított liftek és a Galéria szinten található akadálymentesített mosdó áll a rendelkezésére.
Pelenkázó - A pelenkázót a Galéria szinten találod.
Mozgólépcső - A Földszint és a Galéria szint között összesen három mozgólépcső segítségével közlekedhetsz. A páros (két irányba is működő) mozgólépcsőket a csarnok közepén, míg a szimpla (csak hegymenetben üzemelő) mozgólépcsőt a csarnok Bulcsú utcai felöli részén találod.
Ivókút - Ha megszomjazol, az 5 db ivókút egyikéből olthatod a szomjadat.
Ingyenes Wi-Fi - Térítésmentesen használhatod a Lehel Csarnok által biztosított Wi-Fi hálózatot a csarnok teljes területén
Fizetős mosdó - A Földszinten és a Galéria szinten is megtalálod fizetős mosdóinkat, melyeknek használati díja 200 Ft/alkalom. Ügyelj arra, hogy az ajtókon elhelyezett automaták csak az 50, a 100 és a 200 forintos érméket fogadják el!
Lift - Hogy minél kényelmesebben érhesd el kereskedődet, 4 lifttel közlekedhetsz a vásárlói és a parkolószintek között.
Bevásárlókocsi - A csarnok területén található bevásárlókocsikat ingyenesen a rendelkezésedre bocsátjuk, hogy kényelmesen intézhesd a bevásárlásodat. Kérjük, a vásárlás végeztével hozd vissza bevásárlókocsit!
60 perc ingyenes parkolás - Autódat 60 percig térítésmentesen hagyhatod a parkolóban, amíg bevásárolsz. Ügyelj a pontosságra, mert a kényelmi idő lejárta után minden megkezdett óráért fizetni kell.

Telefonszám: 288-6895


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti piac utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a piac környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti piac (Lehel téri piac) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 14
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 76
Térkép

A piac helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem