Wesselényi utcai Vásárcsarnok

Cím: 1154 Budapest, XV. ker. Wesselényi u. 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A hagyományos Wesselényi utcai piac teljes felújításon ment át a 2009-es évben, megújult a teljes épület és a környezete is. Korszerű fedett csarnok, nagy alapterületű CBA élelmiszeráruházzal kiegészítve, ahol a teljes bevásárlás megoldható. Rákospalotán, a Wesselényi utcának a Rákos út és az M3-as autópálya közötti szakaszán található a hatvanas években épült kis csarnok, amely nyitvatartási időben gyalogosan is átjárható a szomszédos lakótelepet övező Kazán utca felöl. A vásárcsarnok az M3-as autópálya közelében helyezkedik el, ahonnan a Wesselényi utca nem rendelkezik lejárattal. Így az autóval közlekedők kisebb kerülővel (pl: a Szerencs utcai átjáró) érhetik el a piacot, ahol parkolási lehetőség is van.


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti piac utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti piac (Wesselényi utcai Vásárcsarnok) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 25
Térkép

A piac helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem