Pilates stúdiók - Budapesten - 9. kerületiek listája

Pilates másképp

Cím: Budapest, IX.kerület Batsányi u. 2  térképen / útvonal ide

Herkules Klub A Pilates Másképp Stúdióban pilatest, jóga órákat és gerinctornát is tartunk, valamint személyi edzéseket. A terem jó hangulatú, családias, minden vendégünkre külön figyelünk. Bővebb információ, bejelentkezés: Honlap: http://pilates-maskepp.hu

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 9. kerületében a fenti Pilates stúdió (Pilates másképp) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 24, 24G
  • busz: 84M, 94M, 194M, 200E

A hármas metrónak van megállója a Pilates stúdió közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A Pilates stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):




Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?




Kapcsolat | Adatvédelem