Pilates stúdiók - Budapesten - 8. kerületiek listája

Kék Lótusz

Cím: 1085 Budapest, Stáhly u. 13.  térképen / útvonal ide

Nem varázsszó. Olyan mozgásrendszer, amely a törzsizmok nyújtására, erősítésére koncentrálva, tetőtől-talpig átmozgat. Lassan végrehajtott, kecses mozdulatsorok jellemzik, ahol a gyakorlatok egymásra épülve,egymást erősítve fejtik ki hatásukat.A mozgást kiegészíti – azzal harmonikus egységet alkot- a speciális légvétel, amely fokozzaa koncentrációt és a hatékonyságot. A Pilates-gyakorlatok segítségével ízületeid mozgékonyabbá, egészségesebbé válnak, a tartáshibák és a mozgásszervi panaszok csökkenek, ideális esetben megszűnnek.Gerincoszlopod fiatalos és rugalmas marad. Honlap: http://www.keklotusz.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Pilates stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Pilates stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 8. kerületében a fenti Pilates stúdió (Kék Lótusz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 28A, 28, 37A, 37, 62
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E
  • trolibusz: 74

A Pilates stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem