Plasztikai sebészek - Budapesten - 13. kerületiek listája

Dr. Kelemen Ottó

Cím: Budapest, XIII. Lehel u. 59. C épület 1. emelet  térképen / útvonal ide

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész vállal mindennemű plasztikai beavatkozást, különös tekintettel a következő szolgáltatásokra: - mellnagyobbítás - mellplasztika - mellnövelés - mellfelvarrás - mellnagyobbítás egyidejű mellfelvarrással - Botox-kezelések - fiatalító (anti-aging) kezelések - drakula-terápia - zsírleszívás - combplasztika - karplasztika - fenékplasztika - hasplasztika - intim műtétek - nyakplasztika - arcplasztika - szemhéjplasztika - fülplasztika - orrplasztika - ráncfeltöltés - ajakfeltöltés - hegkezelés - bőrsebészet - tetoválás eltávolítás - mezoterápia Bővebb információk és a kezelések bemutatása: http://www.plasztika.info.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 13. kerületében a fenti plasztikai sebész (Dr. Kelemen Ottó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 20E, 30, 30A, 32, 105, 230

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem