Plasztikai sebészek - Budapesten - 5. kerületiek listája

Ars Medica Lézerklinika Egynapos Sebészeti Központ

Cím: Budapest, V. Petőfi Sándor u. 3.  térképen / útvonal ide

Arcplasztika, facelift műtét Combplasztika műtét Fülplasztika, elálló fül műtét Hasplasztika műtét Hegplasztika, hegek eltávolítása Karplasztika műtét Kisajak plasztika műtét Megnagyobbodott férfi emlő műtét Mellfelvarrás műtét Mellkisebbítés műtét Mellnagyobbítás műtét Mellplasztikai műtétek Orrplasztika műtét Szemhéjplasztika műtét Zsírleszívás műtét Telefon: 06 (1) 266 77 66 E-mail: arsmedica@arsmedica.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti plasztikai sebész (Ars Medica Lézerklinika Egynapos Sebészeti Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója a plasztikai sebész közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem