Dr Dr. SAS György Plasztikai Sebész

Cím: 1133 Budapest Hegedűs Gyula u. 44/B.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Tapasztalatunk, gyakorlatunk, felszereltségünk és eddigi eredményeink jelentik a garanciát mellplasztika, arcplasztika, szemhéjplasztika, orrplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, combplasztika, felkarplasztika műtéteink sikerére, melyet plasztikai sebészetünk vendégkönyve is igazol. Kapcsolat, további információk: http://drsas.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti plasztikai sebész (Dr Dr. SAS György Plasztikai Sebész) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem