Plasztikai sebészek - Budapesten - 13. kerületiek listája

Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9. I. Em 3.  térképen / útvonal ide

A beavatkozásokat személyes megbeszélés, illetve kívánság szerint internetes kapcsolatfelvétel és levelezés előzi meg, ha szükség van rá, több alkalommal is. Ennek során a páciens elmondja, megmutatja problémáját, minden kérdésre részletes választ kap. A szakorvos ismerteti az elvégezhető műtétet, amely a páciens adottságaitól is függ. A részletes ismertetés nem csak szóban, hanem írásban is megtörténik, kitérve az estleges, leggyakrabban előfordulható komplikációkra is. Lehetőség nyílik a plasztikai sebész szakorvos által már megoperált esetek fényképeinek (referenciák) és az orvosi rendelő előzetes megtekintésére. Honlap: http://www.idealplastica.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 13. kerületében a fenti plasztikai sebész (Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 4-6, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem