Top Forma Plasztikai Sebészet.

Cím: 1021 Budapest Varsányi I. utca 38/A  (térkép, utcanézet lejjebb)

A plasztikai sebész azért dolgozik, hogy a test megváltoztatásával helyreállíthassa a lélek egyensúlyát is. Ezért különösen fontos, hogy a beavatkozást megelőző konzultáció során az orvos pontos képet kaphasson arról, hogy a páciens milyen végeredményt szeretne elérni. A TopForma Plasztikai Sebészeten minden műtét során arra törekszünk, hogy tökéletesen valóra váltsuk álmait, és olyan külsővel ajándékozhassuk meg, amilyennel élni szeretne. Kapcsolat, további információk: http://www.topforma.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti plasztikai sebész (Top Forma Plasztikai Sebészet.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 39
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem