Budapest Plasztikai Intézet

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 43.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Budapest Plasztikai Intézet célja, hogy minden szépülni, fiatalodni vágyó számára elérhetővé tegye a plasztikai műtéteket. A beavatkozásokkal az időt nem tudjuk megállítani, de saját korához képest fiatalabb megjelenést érhetünk el. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez, elvárásokhoz, így személyre szabott szakvéleményt egy konzultációval egybekötött vizsgálat után ad plasztikai sebészünk Önnek. Kapcsolat, további információk: http://www.budapestplasztika.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti plasztikai sebész (Budapest Plasztikai Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 105, 110, 112, 139, 140A, 140, 142, 212
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem