Lőrinc Center

Cím: 1181 Budapest Üllői út 661.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A 6 ezer négyzetméter alapterületű Lőrinc Center kiváló lokációban, Pestszentlőrinc egyik legforgalmasabb részén működik immár 25 éve – a kerület egyik legismertebb és leglátogatottabb üzletközpontjává vált az elmúlt két évtizedben. Az Üllői út tömegközlekedési eszközzel és autóval is kiváló elérhetőséget biztosít, közel 200 autó részére biztosított a parkolás. A bevásárlóközpont regionális szolgáltatóházként is üzemel, hiszen nem csak a kiskereskedelmi márkák, hanem a szolgáltatások tekintetében is a helyi lakosság valamennyi igényét maximálisan kielégíti. A több mint 30 üzlet a bérlők számára megfelelő szinergiahatást biztosít, hiszen az egyes üzletek célközönsége egyetlen látogatás alkalmával több kiskereskedelmi egységet is felkeres. Telefon: (+36) 1 428 8020


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pláza utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti pláza (Lőrinc Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 183, 236, 236A
Térkép

A pláza helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem